Week(end) cursus

Beginnen met windsurfen Je grens verleggen!

weekend cursus/Vervolg cursus (6 u)

In deze cursus ga je na je introductie met het windsurfen verder met de volgende stappen. Aangezien je steeds handiger wordt met zeil en board ga je samen met de instructeur door oefenen waar je was gebleven. Dit is voor ieder verschillend.

Dit kan zijn het verbeteren van je draai technieken, houding en natuurlijk wil je leren hoe je nog meer snelheid kan gaan opbouwen met de wind die er is!

Week cursus/Complete basis (10 u)

Met de week/basis cursus willen we u de complete basis van het windsurfen leren.

Met deze cursus heb je samen met je instructeur genoeg tijd om na de introductie en het vervolg je grenzen te verleggen. Omdat deze cursus is verdeeld over een (mid)week heb je meer kans op sterke wind waardoor dit uiterst geschikt is om verschillende technieken te oefenen in verschillende windkrachten!

Hoe werkt dit in een groep?

Het kan natuurlijk voorkomen dat als je op meerdere dagen komt surfen dat je soms in een groep terecht komt met beginnende windsurfers. Dit is geen probleem, wij zullen ons best doen dat je altijd dezelfde instructeur krijgt voor je les. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt ervoor dat het leerproces zich net zo snel voortzet als voorheen!

Kan ik een introductie cursus omzetten in een week(end) cursus?

Ja dat kan. Je kan eenvoudig telefonisch of via de mail je cursus omzetten. Heb je je introductie cursus al voltooid en besluit je daarna verder te gaan? Geen probleem! Dit kan ter plekke allemaal geregeld worden, je betaald alleen nog het verschil tussen de introductie en de week(end) cursus!

Vervolg cursus (6u)

Basis cursus (10u)