Terug
Windsurfen

Introductie Cursus

Prijs: 50,-

Leren windsurfen

In de 2u durende windsurf cursus ga je kennis maken met het windsurfen. Je leert o.a. hoe je in een rechte lijn kan varen en kan sturen. Ook zal je gaan leren hoe de wind werkt en hoe je ervoor zorgt dat je het materiaal op een veilige manier gebruikt.

Aan de hand van verschillende oefeningen werkt de instructeur een heel stappen plan door om de les zo uitdagend, leuk en energiek te laten verlopen!

Hoe groot is de groep?

Dit kan verschillen per dag. Mochten er meer dan 8 personen in een groep zijn dan zal er altijd een tweede instructeur bij komen.

Wij doen altijd ons best de groepen in te plannen op leeftijd en taal. Dit is voor u en de instructeur duidelijker en zo krijgt iedereen altijd de juiste aandacht tijdens de cursus.

Introductie cursussen starten altijd met een minimum van 3 personen. Mochten dit minder zijn dan wordt de tijd gehalveerd en wordt dit een Privé cursus voor dezelfde prijs! Wees niet bang, in deze tijd leer je net zoveel als in de originele tijd, dit komt omdat de instructeur veel persoonlijke aandacht en begeleiding in het water kan geven!

In het voor en na seizoen mag je omdat de les dan kan zijn gehalveerd nog een uur door oefenen op je surfsetje!

Aangezien de groepen in het hoogseizoen altijd goed gevuld zijn hoeft u zich op dat moment zich daar geen zorgen over te maken.

Hoe lang duurt de les?

De introductie cursus windsurfen duurt 2 uur.

WEES OP TIJD AANWEZIG!

Ontvangst

Bij aankomst op de surfschool kunt u zich binnen melden bij de balie. U kunt dan gaan kennismaken met uw instructeur die dan op zijn/haar beurt u een wetsuit op maat zal toewijzen.

”Voor uw waardevolle spullen en uw overige bagage hebben wij lockers om uw spullen netjes op te bergen”

Hierna zal de les van start gaan.

De betaling van de les zal vooraf plaatsvinden.

Boeken

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar


Recensies

Bekijk onze Google recensies of schrijf zelf uw eigen recensie!

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze Mailchimp nieuwsbrief en blijf op de hoogte!