Terug

Windsurfen

 

 

(Tip: klik op boeken om meer informatie te krijgen over de cursussen of verhuur!)

Introductie Cursus

Leren windsurfen

In de 2u durende windsurf cursus ga je kennis maken met het windsurfen. Je leert o.a. hoe je in een rechte lijn kan varen en kan sturen. Ook zal je gaan leren hoe de wind werkt en hoe je ervoor zorgt dat je het materiaal op een veilige manier gebruikt.

Aan de hand van verschillende oefeningen werkt de instructeur een heel stappen plan door om de les zo uitdagend, leuk en energiek te laten verlopen!

50,-

Vervolg cursus

Weekend cursus/vervolg cursus (6u)

In deze cursus ga je na je introductie met het windsurfen verder met de volgende stappen. Aangezien je steeds handiger wordt met zeil en board ga je samen met de instructeur verder oefenen waar je was gebleven. Dit is voor ieder verschillend.

Dit kan zijn het verbeteren van je draai technieken, houding en natuurlijk wil je leren hoe je nog meer snelheid kan gaan opbouwen met de wind die er is!

125,-

Basis cursus

Complete basis/Week cursus (10 u)

Met de week/basis cursus willen we u de complete basis van het windsurfen leren.

Met deze cursus heb je samen met je instructeur genoeg tijd om na de introductie en het vervolg je grenzen te verleggen. Omdat deze cursus is verdeeld over een (mid)week heb je meer kans op sterke wind waardoor dit uiterst geschikt is om verschillende technieken te oefenen in verschillende windkrachten!

200,-

Prive les beginner

Hoe lang duurt de les?

Privé cursussen voor beginners duren 1u.

50,-

Prive les gevorderd

Hoe lang duurt de les?

Privé cursussen behandelen we op afspraak. Voor clinics met groepjes hanteren we een tijdsduur van 2.5 – 3u. Voor privé 1-2u

90,-

Verhuur

Materiaal

Om er voor te zorgen dat iedereen het juiste materiaal mee krijgt op het water vragen wij u vooraf aan te geven wat uw ervaring is met windsurfen. Zo kunnen wij het juiste windsurfsetje voor u samenstellen en kan u het maximale plezier uit uw tijd op het water halen.

Prijzen:

Windsurfset beginner:

1 uur – €20,-

Elk extra uur + €10,-

Dag €75,-

 

Prijzen voor verhuur zijn inclusief wetsuit en trapeze indien nodig!

Vanaf €20,-

Recensies

Bekijk onze Google recensies of schrijf zelf uw eigen recensie!

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze Mailchimp nieuwsbrief en blijf op de hoogte!