Terug
Wingsurfen

Wingsurf Cursussen

Prijs: €50,-

Welkom bij onze professionele wing-surflessen!

 

 

Waarom is wingen op een surfboard belangrijk?

Voordat we de stap kunnen maken richting het board met de foil zullen we eerst de handeling van de wing met jullie gaan doornemen.

Hierbij is het belangrijk dat je leert sturen, terug kan komen op je begin punt en op een veilige manier een gijp of een overstag kan maken. Dit zodat de switch richting het foil board een eitje zal zijn!

De opstap richting de foil!

Bij ons surfcenter hebben we altijd de nieuwste Wings tot onze beschikking. Aangezien deze boardsport sinds een paar jaar een flinke opmars aan het maken is betekend het ook dat er constant veel ontwikkelingen zijn in de boards en wings die we kunnen gebruiken. Daarom is het belangrijk dat wij, jullie altijd les kunnen geven met het nieuwste materiaal voor de leukste en snelste progressie!

Onze lessen worden gekenmerkt door een duur van anderhalf uur en een maximale groepsgrootte van vier personen, waardoor we de individuele aandacht kunnen handhaven.

Onze instructeurs, allen ervaren professionals, zijn toegewijd aan het bieden van een leeromgeving die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde surfers. Door onze focus op veiligheid en kwaliteit, voorzien we in de behoeften van elke student, ongeacht hun niveau.

Met zorgvuldig geselecteerde uitrusting en strenge veiligheidsprotocollen streven we naar een optimale leerervaring. Of het nu gaat om het verfijnen van basistechnieken of het aanleren van je eerste jumps of tricks, onze lessen zijn ontworpen om onze studenten te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

 

Hoe werkt het boeken?

Hieronder vind je een aanmeld formulier. Hierin kun je heel eenvoudig je gewenste dag/datum aangeven. Mocht je vragen hebben over onze wing cursussen dan stel ze gerust via het formulier! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

    Recensies

    Bekijk onze Google recensies of schrijf zelf uw eigen recensie!

    Nieuwsbrief

    Meld je hieronder aan voor onze Mailchimp nieuwsbrief en blijf op de hoogte!